vrijdag 31 oktober 2014

Thrift shop gems

Ever since I was young I love to go to flea markets, thrift shops etc. Queens day was (is) the highlight of my year, that's the day we celebrate the queen's 'birthday'(now it's a king and therefor called Kings day). And besides dressing up in orange, drinking beer and partying there's also the tradition for the biggest flea market ever! Loooove it!


donderdag 30 oktober 2014

Dutch or English...that's the question

Hi!

I want to announce that I'm going to change something about my blog...you'll probably guess it as I'm writing in English now but I decided to go all English.
This because I want to be internationally open. Want to give everyone the opportunity to read my blog wherever they're from.
I tried to do it with every blogpost, write it in Dutch and then underneath in English but it's just too much work...and as I am a lazy person I did not like that at all! ;)

So, from now on I'll post everything in English. Please tell me if you think this is a good decision or not...

xx Mwoensdag 29 oktober 2014

When I grow up #8

Hi!

Vandaag is het weer tijd voor een als ik later groot ben post, dit keer eentje die bijna elke vrouw wel wil...een inloopkast.
Heerlijk al je kleding netjes en overzichtelijk in een ruimte! Ik word er nu al blij van...zucht, later...als ik groot ben...
En zoals altijd, weer wat inspiratie in foto's.

Today it's time again for some 'when I grow up' inspiration. I think this is something most woman can relate to, a walk-in closet. 
Should be so nice to have your clothes all neat and uncluttered in one space....I'm getting excited already...sigh...when I grow up...
And, as usual, some inspirational photos.


zondag 26 oktober 2014

DDW14 Deel 2

Oh DDW, wat was je leuk. Zulke mooie, lieve, bijzondere mensen mogen ontmoeten, ik voel me vereerd.

Ik zei al in mijn vorige blog dat ik Lieke van liekeland heb mogen ontmoeten en spreken. Dat vond ik zelf echt geweldig. Ik zei nog tegen mijn moeder, toen ik bij mijn 'bloghelden' in de auto zat: "Dit moeten normale mensen voelen als ze beroemdheden uit film of tv zien". I know, super lame maar ik kijk echt tegen bepaalde mensen op.

Zo ook Lieke, ik volg haar al een tijdje en vind ongeveer alles wat ze maakt schitterend. Ik heb een beetje internetstalking gedaan en dus weet ik dat ze in 2011 met haar label is begonnen. Ze anti-kraak woont (awesome) en een mega moestuin heeft. Oh, en dat ze bij de efteling heeft gewerkt!
En ze is dus ook nog eens hartstikke lief!
We hebben een hele tijd staan praten over haar werk en haar levensgrote Magnus die ze zelf helemaal zelf (ok, met een beetje hulp van haar vriend) heeft gemaakt.

Hier een aantal foto's van haar stand (een oude schaftkeet die ze een tijd geleden heeft gekocht en opgeknapt) en Magnus natuurlijk :D


vrijdag 24 oktober 2014

DDW 2014 Bloggerscafé (deel 1)

Een tijd geleden plaatste Anki van Zilverblauw een oproepje om je als blogger op te geven voor haar blogteam op Dutch design week in Eindhoven. Omdat mij dit heel leuk leek heb ik dit meteen gedaan en een week later bleek dat ze mij samen met 11 anderen had uitgekozen om te komen bloggen!

Om half tien werken werden we verwacht in het coffeelovers cafe en werden we heerlijk verwelkomd met een kop goede koffie en gezelligheid. De bloggers die kwamen voor de bloggerstour kwamen ook eerst bijeen in het bloggerscafe georganiseerd door Lonneke en dus was het een gezellige drukte!

Na een voorstelronde gingen we op pad naar de Design Academy Eindhoven voor de graduation show. Hier was zoveel te zien, daar ga ik nog een aparte blog aan wijden omdat ik daar zo ontzettend veel foto's heb gemaakt die wil ik even rustig uitzoeken.

Maar daarna gingen we op weg naar Strijp area en alles wat daar te zien was.


donderdag 23 oktober 2014

Vegan cheesecake


Hi!

Omdat ik gisteren eindelijk weer eens zin had om iets te bakken, maar ik natuurlijk nog steeds bezig ben met de vegan challenge én toevallig net silken tofu had gekocht in de supermarkt, besloot ik om vegan cheesecake te maken. Om eerlijk te zijn dacht ik niet dat dit echt lekker zou worden, tofu heeft toch een heel specifieke smaak en ook cheesecake heeft zijn eigen smeuïge textuur die je misschien niet kan evenaren met tofu. Nou, dus wel!
Hij is echt zo ontzettend lekker geworden!! En ook een goede structuur, wow. En dat kan ik jullie niet onthouden natuurlijk, helemaal niet na alle verlekkerde reacties gisteren op Instagram en facebook. (btw de foto's zijn vreselijk, maar het was donker/ Sorry the photos are terrible, but it was really dark...)


woensdag 22 oktober 2014

When I grow up #7


Dit is al een lange tijd mijn droom, en nu ik dit schrijf vraag ik me af waarom dit niet de eerste when I grow up was...? Maar goed, een Volkswagen busje...dat is mijn ultieme droomauto!
En dan met slaapplekken erin en rondreizen door Australië. 
Dit is ook een droom van Mr. Googels dus ik denk dat dit echt een droom is die werkelijkheid gaat worden!

This has been a dream for a looooong time, and while I write this I cannot believe it was not in my first post about what I want when I grow up...! Anyway, a VW combi...it's my ultimate dream car!
With space to sleep in it and then travel around Australia.
Mr. Googels totally supports this dream so I believe this dream is someday going to happen!

Love M.

dinsdag 21 oktober 2014

Vegan challenge update

Hi guys!

Nou, binnenshuis gaat het super goed. Vind ik het helemaal niet moeilijk. Maar ik heb dus wel per ongeluk ei gegeten!
Ik had een vriendin geholpen met verhuizen en aan het einde van de dag waren we zooo moe, dat we eten hebben besteld. We bestelden Thais, en ik zocht een gerecht uit dat volgens mij dus echt helemaal vegan was...niet dus. Toen het aankwam zag ik dat er kleine stukjes ei in zaten. Ik was zo moet dat ik het gewoon heb gegeten. Ik bedoel, hoe doen vegans dat dan? Gewoon niet eten? Is toch ook zonde?zondag 19 oktober 2014

Social media

Hiya guys!

Volg je me al via een van de social media kanalen?

Op Bloglovin vind je me hier.

Op Instagram is mijn naam @googelsenvoozels

Op Twitter @googelsvoozels

Op Facebook hier.

En op Pinterest vind je me hier.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11950391/?claim=b2wn4yw28d8">Follow my blog with Bloglovin</a>

zaterdag 18 oktober 2014

Gratitude list #3

Er is weer een heleboel gebeurd sinds mijn laatste gratitude list, mijn verjaardag, anniversary van mijn jaar samen met de leukste man ter wereld, verhuizingen van vrienden etc...
Dus ik heb ook weer een lijstje om dankbaar voor te zijn. Ik merk trouwens echt dat het me helpt om het leven wat zonniger in te zien. Soms kan ik heel down zijn (vooral omdat die leuke man aan de andere kant van de aardbol woont) maar als ik dan mijn lijstjes nog eens nalees dan weet ik weer wat ik allemaal wel heb!dinsdag 14 oktober 2014

Birthday bash!

5 oktober was ik jarig, op de dag zelf ging ik gezellig met mijn tante naar de woonbeurs en kwam een lief vriendinnetje bij me eten. Maar afgelopen weekend heb ik het gevierd, eerst met vrienden. Heerlijk uit eten geweest bij Sumo. Eerst was ik een beetje down omdat ik dacht dat ik niks mocht eten(vanwege vegan challenge) maar toen ik eenmaal doorhad dat dat hartstikke meeviel werd het een super avond! En de volgende dag met familie gevierd. Lekker thuis met taart en broodjes en allerlei lekkers!vrijdag 10 oktober 2014

donderdag 9 oktober 2014

Webshop geopend!

Ik heb toch maar besloten een webshop te openen. Het is nog niet helemaal gelikt en perfect, maar je kan er wel al mijn zelfgemaakte kerstkaarten bestellen. De kalender is voor 2015 en is geheel in zwart wit gemaakt. De pagina's zijn om en om zwart op de achtergrond of wit. En dan met contrasterende letters. Hij is niet te bestellen via de webshop maar via de mail. Hij kost €39,95 ex. verzendkosten. Als je er eentje wilt, mail me dan op googelsenvoozels@gmail.com.


De kerstkaarten zijn niet zoals de standaard kerstkaarten met sneeuwpoppen, kerstmannen en veel tierelantijntjes. Ze zijn veelal simpel en zwart wit, met heel af en toe een kleuraccent.

Hier komt de link naar de shop, ik hoop dat jullie het leuk vinden!dinsdag 7 oktober 2014

Vegan challenge update

Hoi!

Ondertussen ben ik nu al een week bezig met de vegan challenge en hoewel het me thuis heel erg meevalt, heb ik met buitenshuis eten toch andere ervaringen.maandag 6 oktober 2014

Tuesday tunesday

Today in Tuesday tunesday, a cover of Oh, what a beautiful morning from the musical Oklahoma!...I discovered this version a year ago and still love it. I like the atmosphere from singing outside with only a guitar and a beautiful meadow behind you....enjoy! (btw Jenny Snipstead covers songs on her channel, check them out!)Woonbeurs 2014


Gistermiddag, op mijn verjaardag. Ben ik naar de woonbeurs geweest. De woonbeurs is elk jaar in de RAI in Amsterdam en is een festijn aan inspiratie!
Ik heb vooral veel foto's gemaakt dus geniet!

Yesterday, on my birthday. I went to the woonbeurs. The woonbeurs is returning every year in the Amsterdam RAI and it's a fair for interior inspriation!
I took a lot of photos, so enjoy!

woensdag 1 oktober 2014

Gratitude list

Vandaag weer een lijstje met vijf dingen waar ik dankbaar voor ben:

1. Cafés die decaf koffie hebben en soyamelk/amandelmelk!

2. Zonnige lunch pauzes...

3. Als het me gelukt is mijn kleren de hele dag schoon te houden :D

4. Leggings, ik ben verslaafd. Geen strakke broeken meer die op mijn pijnlijke buik drukken! 

5. Als er voor me gekookt wordt(ik heb een hekel aan zelf koken)

Dit was het weer. 
Waar ben jij dankbaar voor?